26 Haziran 2010 Cumartesi

Okey Oyna

Tüm dünya bu oyun içerisinde Okey oynuyor. Hemen sen de okey indir ve dünyanın en kaliteli online programı içerisinde gerçek kişilerle sohbet ederek okey oynamanın tadını çıkar. Tamamen ücretsiz olan bu programı bir kereliğine bilgisayarına indirdikten sonra, canının ne zaman okey oynamak istese direk kendi bilgisayarından bu canlı lobiye bağlantı sağlayabilecek ve dünyadaki oyun severlere okey oynayabileceksiniz.

Oyunun kurulumu kolay birkaç adımda tamamlanmakta ve bu işlemler bir dakikadan az sürmektedir. Bu işlemden sonra okey oyna lobisi tamamen özellikleri ile sizleri eğlendirmek ve bilgisayarlarınızın başında heyecan dolu dakikalar geçirebilmeniz için hizmet verecektir. Okey Oyna hizmetinde, ister gerçek paralı okey isterseniz de oyun parasıyla okey oynayabilirsiniz.

Oyunun ekrandaki görüntüsü normal oyunların çok daha ötesindedir. Tüm dünyanın tercihi olan bu lobide bilgisayarınızın başında gerçek hayatta okey oynuyor hissine kapılacaksınız. Okey Programı sizlerden gelen istekler doğrultusunda yıllardır kendisini yenileyerek en iyi noktaya gelmeyi hedeflemektedir. Oyuna son eklenen görüntülü konuşma, oynama, özel chat bölümü gibi özellikler tüm dünya genelindeki seviyeli oyuncularla birleşince karşınıza dünyanın en büyük okey oyna sunucusu çıkıveriyor.

Okey Oynamak gerçektende bu programı oynayanlar için gerçek hayatlarından daha güzeli daha eğlenceli olacak. Farklı bir okey oyna yazılımı arayanlar, mevcut oyun sitelerinde oynamaktan sıkılanlar, internet ortamında sürekli sorun yaşayan ve her yerde reklam pencereleri bulunan sitelerde oynamak istemeyenler için geliştirilen bu özel oyun içerisinde hem sosyal çevrenizi geliştireceksiniz, hem okey oynayacaksınız, hem de evde geçirdiğiniz, işte geçirdiğiniz boş ve can sıkan zamanları eğlenceye, heyecana dönüştüreceksiniz. Vakit kaybetmeden dünyanın en gelişmiş okey programı içerisindeki yerini al. Oyunu sitemizden ücretsiz olarak indir ve hemen Okey Oyna!