23 Ocak 2010 Cumartesi

Okey Indir

Parasına Okey sitesi, bilinenin aksine bu oyunu sadece paralı olarak oynamak isteyen insanlara hizmet vermemektedir. Sitemizden tamamen ücretsiz olarak 3 boyutlu online oyun programını indirebilirsiniz. Oyunu bilgisayarınıza kurduktan sonra ise, parasına veya eğlencesine oynamak sizlere kalmıştır. Eğer şansınıza ve oyun bilginize güveniyorsanız, parasına okey oynama özelliğini seçebilir ve oyun oynayarak para kazanma şansınızı deneyebilirsiniz.

Okey İndir Basamakları;

1) Okey İndir basit kurulum özelliklerine sahiptir. Türkçe menüsü ve indir kurulum sayesinde kolaylıkla oyunu indirebilir ve bilgisayarlarınıza yükleyebilirisiniz. Oyunu indirmek için Lütfen Burayı Tıklayınız.


2) Okey programının indir kurulum dosyası bilgisayarlarınızın masa üstüne inmiş durumdadır. Kurulum dosyasını çift tıklatınız ve oyunun yükleme adımlarını başlatınız.

3) Okey indir yükleme adımları klasik bir bilgisayar kullanıcısının ezbere yapabileceği adımlardan ibarettir. Lütfen dil seçeneğinizi seçin ve ileri butonuna tıklatın.

4) Bu adımda oyunun kullanıcı ve lisans sözleşmelerini görüyorsunuz. Dilerseniz talimatları okuyun ve ileri butonuna basın.

5) Okey Indir kurulumunu başlatmış durumdasınız. Program görsel ve ses efektleri olarak üstün özellikleri sahip olduğundan bu basamakta biraz beklemek zorundasınız. Oyunun yükleme basamağı iki dakika sürecektir. Bu adım yapılırken başka bir işlem yapmayınız.

6) Okey İndir adımlarında son steptesiniz. Oyun içerisinde kullanacağınız bir nick name tayin ediniz ve bu kullanıcı adını şifreleyiniz. Üye olurken lütfen geçerli bir mail adresi kullanınız. Bu sizlere ulaşabilmemiz ve yaşayabileceğiniz olası bir sorunda destek hattımızdan en hızlı şekilde yararlanabilmeniz açısından gereklidir. Bu işlemleri tamamlayınız ve oyna butonuna basınız.

Parasına Okey programı içerisinde gerçek kişiler ile oynamaya hazırsınız. Dilerseniz eğlence modunu, isterseniz de parasına oynama modunu seçiniz. Eğer okey oyununda ustaysanız ve rakiplerinizi yeneceğinizi düşünüyorsanız, Paralı oyun seçeneğini kullanabilirsiniz. Böylelikle okey oynarken para kazanma şansına erişirsiniz. Yalnız dikkat etmelisiniz. Çünkü oyunumuz içerisinde sadece Türkiye’den değil, dünyanın toplam 20 farklı milleti içerisinde oyuncular bulunmaktadır. Bu oyuncular günün farklı saatlerinde online olarak okey oynamaktadır. Özellikle yabancı uyruklu oyuncuların büyük bir çoğunlu parasına okey oynamaktadır. Eğer daha önce internette paralı olarak oyun oynamadıysanız, ilk olarak eğlence modunu seçiniz ve oyunda ustalaşınız. Daha sonra parasına oynamaya başlayabilirsiniz. Eğer ustalığınızı tamamlamadan başlarsanız ve sizlerin kaybetmeniz anlamına gelebilir ve bizler sizlerin kaybetmesini istemeyiz. Parasına okey şans ve tecrübenin ortak olduğu anlarda kazanmak için kullanılmalıdır. Hepinize bol heyecan ve adrenalin dolu okey maçları dileriz. Şans sizler ile olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder