11 Ocak 2010 Pazartesi

Parasina Okey

Dünyada bir çok kişi internette Parasına Oyun oynuyor. Son zamanlarda bu siteleri Türkiye’de de görmeye başladık. Daha önceleri Türkiye’de yasaklanılan bu oyunlar, tekrardan online piyasada boy göstermeye başladılar.

Başta Poker olmak üzere, Tavla ve Okey oyunları da artık gerçek parasına oynanılabiliniyor. Eğer iyi bir internet kullanıcısı iseniz ve parasına oyun oynamayı seviyorsanız. Bir çok site araştırmışsınızdır. Poker oyunları göz önüne alındığında ise, piyasada bir çok poker sitesinde parasına oynayabileceğinizi görmüşsünüzdür. Tavla içinde bir çok site ve oyun bulunmakta parasına oynayabileceğiniz. Ancak Okey için aynısını söyleyemeyiz. Bırakın parasına okey oynamayı, sadece eğlence için okey oynayabileceğimiz yerlerin sayısı bile çok az. Var olan okey siteleri de kalitesiz grafikler ve güçsüz serverlar üzerine kurulu olduğu için oynayanlara zevk vermemektedir.

Parasına Okey; sizleri bu site ve oyunlardan kurtaracaktır. Dünyada 20 farklı millet tarafından oynanılan okey oyunumuz içerisinde ister eğlencesine, isterseniz de parasına oynayın.

Okey oyununun bazı özellikleri aşağıdaki gibidir;

1) Bedava indirme ve kurulum
2) +10.000 lerce online oyuncu ile oynama fırsatı
3) Turnuvalar, seri maçlar ve özel promosyonlar
4) Parasına veya eğlencesine oynama modu
5) Sohbet modülü
6) 3D görüntü ve gerçeğe benzer ses teknolojisi
7) Rastgele zar ve rastgele taş dağıtım sertifikası
8) Otomatik seçenekler
9) Kolay kullanım ve Türkçe menü
10) İlk para yatırma işleminde yatırdığınız kadar Bonus kazanma şansı

Parasına okey oyununun daha bir çok özelliği bulunmaktadır. Tamamen oyuncuların daha çok zevk alması için uzun çalışmalar sonucu meydana getirilmiş kullanıcı dostu ara yüz ile hiçbir zorluk çekmeden yazılımı bilgisayarlarınıza indirebilir ve hemen platform içerisinde okey oynamaya başlayabilirsiniz. İster eğlencesine, isterseniz de parasına oynayın, karar tamamen sizlerin. Oyunu indirmek için aşağıdaki linkten faydalanınız.



Türkiye’de Parasına Oyun oynamayı seven ve isteyen çok büyük bir topluluk var. Aynı zamanda ülkemizde sayısı milyonları bulan online okeycilerde mevcut. İşte Parasına Okey sitesi bu iki tutkuyu bileştiriyor ve sizlere internette, gerçek kişiler ile online olarak parasına okey oynama fırsatı sunuyor.

Poker, oyunlarından sıkılanlar. Artık Tavla oynamak zevk vermiyor diyenler. Okey tutkusunu, on binlerce online oyuncu ile aynı oyun içerisinde yaşayın. Turnuvalara katılın, dereceye girin ve sizlere özel ödüllerin sahibi olun. Türkiye’den veya diğer milletlerden yeni insanlar ile tanışın ve okey oyunlarınızı kuracağınız sıcak sohbet ile pekiştirin. Parasına okey oynayın ve oyun heyecanınızı ikiye katlayın. Eğer okey oynamak istiyorsanız, vakit kaybetmeden bu oyunu indirin ve dünyanın en büyük online okey kulübü içerisindeki yerinizi alın. Eğlence başlıyor, Geç kalmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder