2 Ocak 2010 Cumartesi

Parasina Okey Blogspot yayin hayatina basladi

Parasına Okey Blogspot sitesinden hepinize merhaba!

Normal hayatımızda sıklıkla oynanılan okey oyunu, günümüzde hem Türkiye’de hem de dünyanın diğer ülkelerinde tutkuyla oynanılmaktadır. İnternet sayesinde tanıdığımız online okey oyunları ve siteleri ise, dünyanın en fazla oyuncu potansiyeline sahip online oyunlarının başında gelmektedir.

Okey ve Tavla oyunları, poker ile beraber dünyada en çok oynanılan online oyunlardır. Parasına Okey Blogspot sitesini açılma amacı ise, klasik okey oynamaktan sıkılmış, mevcut sitelerde okey oynarken yaşadıkları sorunlardan bıkmış insanlara kaliteli okey oyunları ile tanışmasına yardım etmektir. Parasına okey oynayabileceğiniz oyunların ücretsiz indirme linkleri, okey ve tavla oyunlarının karşılaştırmaları, eksileri, artıları ve daha fazlası bu sitede bundan sonra sizlere ile olacaktır.

Parasına Okey sitesi, dünyada oynanılan bütün okey oyunlarının tanıtımlarının yapılacağı bir site olacaktır. Ayrıca sitemizde okey severler için kaliteli makaleler, güncel etkinlikler, online okey turnuvaları, oyunları ve oynamayı öğrenmek isteyenler için okeyin nasıl oynanılacağını tüm taktikleri ve tüyoları ile anlatacağımız yazılar bulacaksınız.

Parasına Okey Blogspot 2010 senesinin ilk günlerinde yayın hayatına başladı ve bugünden sonra yazılarına tüm hızı ile devam edecektir. Eğer Türkiye’de yaşayan milyonlarca okey severden biri iseniz, bizlerden ayrılmayın. Bu site okeyin kalbinin attığı mekan olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder