26 Nisan 2010 Pazartesi

internet dünyasının en Kral Okey Oyunu

İnternet uçsuz uçaksız bir derya oldu günümüzde. Neyse ki Google varda hayatımızda, bu derya içerisinde yolumuzu kaybetmiyoruz. Bize nereye gideceğimizi gösteriyor. İnternet dünyasının en kral okey oyunu bu sitede arkadaşlar. Diğer okey oynama sitelerinizde gördüğünüz basit yazılımlar, sürekli sorun vermekten başka işe yaramayan oyunlar artık tarih oluyor.

Dünyada ilk defa bir yazılım şirketi, bu oyunu sevenleri düşünde ve online okey oyununu oyuncuların beğenisine sundu. Gerçektende kaliteli olan bu yazılımı oynamak ise tamamen ücretsidir. Farklı ülke insanlarıyla okey oynayabileceğiniz bu oyunu bilgisayarınıza indirdikten sonra birkaç kurulum adımı yapar ve ücretsiz platforma üye olursunuz. Okey oyunu oynamak isteyen herkesin yapması gereken bu basit işlemler silsilesi birkaç dakikadan az sürecek olup, bir kereliğe mahsustur. Oyunun yükleme ve kayıt adımlarını tamamlayan her kişi, internet dünyasının en kral okey oyunu içerisinde oynamaya hak kazanmaktadır.

Bu muhteşem oyunu bilgisayarlarınıza indirmek ve oynamak için Lütfen aşağıdaki resmin üzerine tıklayınız. Ve dakikalar içerisinde online okey oynamaya başlayınız.

Kral okey oyunu ülkemizde hizmet vermeye başlayalı henüz birkaç ay olmasına rağmen çok büyük bir kitle tarafından hızlı bir şekilde oynanılmaya başlanmış ve her geçen gün yüzlerce insan oyun lobisine üye olarak bu sayıyı arttırmaktadır. Yün yumağı gibi toparlanarak ve her geçen gün daha fazla oyuncuya sahip olarak büyüyen bu yazılım ülkemizde olduğu kadar dünyanın diğer ülkelerinde de sevilmekte ve internet dünyası bu oyunu konuşmaktadır.

Tüm dünyadaki okey oyuncularının aynı yazılım içerisinde toplamayı hedefleyen kral okey oyunu, kısa sürede hedeflerine ulaşacak gibi görünüyor. Çünkü oyunun daha önce okey oynadığımız veya oynamaya çalıştığımız internet sitelerine göre birçok avantajı bulunmaktadır. Online okey oynarken farklı kişilerle tanışıp sohbet edeceğiniz ve eğlence dolu anlar geçirebileceğiniz bu kaliteli oyunu hemen şimdi bilgisayarınıza indirin ve oynamaya katılın. Eğlencenin en kaliteli mekanında kral okey oyunu oynamanın tadını yaşayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder