15 Nisan 2010 Perşembe

Okey ve Tavla

Dünyanın en fazla oynanılan iki oyunu tabiî ki de Okey ve Tavla oyunlarıdır. Bu oyunların internette oynanılmaya başlanması ile normal hayatta tüm dünyadaki milletler tarafından oynanılan bu iki evrensel oyun daha yaygın olarak oynanılmaya başlanmıştır.

Okey ve Tavla farklı özellikler sahip iki oyundur. Birçok özelliği ile birbirinden ayrı olsalar dahi, iki oyununda en belirgin benzer özelliğinin oynamasının çok eğlenceli ve kazananın kim olacağının oyun sona erene kadar belli olmamasıdır.

Türkiye’de okey ve tavla gibi masa oyunları oynamayı seven insanlara ücretsiz olarak Türkçe yazılım hizmeti veren bu blogtan dilediğiniz oyunu indirebilirsiniz. İsterseniz gelin bu oyunların özelliklerini beraber inceleyelim;

Tavla;
Tüm dünyadaki tavla severler ile aynı lobi içerisinde ve üç boyutlu görüntü eşliğinde tavla oynayabileceğiniz bu muhteşem program tamamen ücretsizidir. Oyunu oynamak için bilgisayarınıza indirmeniz ve kurmanız gerekmektedir. Bu işlemden sonra, ister parasına isterseniz de sadece eğlencesine ve sohbetine tavla oynayabilirsiniz. Online turnuvalara katılabilir ve oyundaki kişisel becerilerinizi tüm dünyaya ispat edebilirsiniz.

Yazılım olarak sizlere en son teknolojiyi sunan bu program içerisindeki ekran görüntüsü, internette bulabileceğinizin en iyisidir. Vakit kaybetmeden tavla oyununu indirin ve hemen oynamaya başlayın.

Okey;
Günümüzde bir çok okey oyunu hizmeti veren web sitesi bulunmaktadır. Ancak bu sitelerdeki oyunlar ile bizim sizlere önerdiğimiz internet yazılımı arasında çok büyük kaliteli farkı bulunmaktadır. Bu oyun indirme özellikli bir programdır. İçerisinde okey oyunu oynamak isteyen binlerce insan sohbet ederek okey oynamaktadır. Parasına ve parasız oynama seçenekleri, online turnuvaları, sohbet odaları, kendi masanızı oluşturma gibi extra özellikleri ile bilgisayarınızın vazgeçilmez oyunu olmaya aday bu yazılımı sitemizden ücretsiz olarak bilgisayarlarınıza indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.


Okey ve Tavla sizler için hazırlanmış iki muhteşem oyundur. Oynaması çok eğlenceli ve heyecanlı olan bu oyunlar içerisinde vaktinizin nasıl geçtiğini bile anlamayacaksınız. Dünyadaki diğer oyuncular ile oynayacak ve oyun tecrübelerinizi geliştireceksiniz. Dilerseniz normal hayatınızda oynama şansı bulamadığınız arkadaşlarınızı yazılım içerisine davet edin ve hemen onlarla oynamaya başlayın. İsterseniz de yeni birçok insan ile tanışın ve bu arkadaşlarınız ile oynamaya başlayın.

İki oyunda da gerçek parasına oynama seçeneği sunulmaktadır. Oynayacakları oyunların heyecanını arttırmak veya şanslarını kullanarak para kazanmak isteyen insanlar için bulunmaz bir fırsat olan bu iki muhteşem oyun içerisinde eğlence ve heyecana doyacaksınız. Şimdiden oynayacağınız okey ve tavla müsabakalarında bol şanslar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder